naturdatasalen - varför?

varför finns den? eller varför finns det högljudda naturare som sitter i den och väsnas skiten ur sig? varför måste de ha så hög volym att man får tinnitus? varför? varför måste vi ens vara här? kan inte vi bildesteter få hålla oss där nere på våning 1? i våra egna smutsiga hålor med vår lacknafta och high qualitysuperlim, där folk kan bete sig som folk (eller åtminstone hålla käft)?

efter att de suttit i supermånga minuter och torterat mig med något sorts midi-medley av lady gagas mest kända låtar gör jag ett försök till att överrösta:



snö var det här!

under dagens gympapromenad tänkte vi att vi kunde gå och kolla upp lite containers, det var ju kanske världens sämsta idé! det var fyra timmar sedan och jag fryser fortfarande om fötterna, traumatisk norrlandsvinter anyone?








minus tusen grader minst.

mina äckligaste ord (del 1):

köttnacke
likmask
blodpropp
fläskfilé
hjärnsubstans
smör

carl philip och jag

stötte på ännu ett superbra filnamn: sa_smyger_prins_carl_philip_med_sin_sofia.jpg
älskar google mest.


pusslar ihop en billig resa

med hjälp av tradera, fast systemet har fuckat upp sig så det går dåligt och ännu sämre. och sämst. och nu skrev jag fel lösenord fyra gånger på raken så jag får inte logga in igen förrän om en timme, det var nog inte meant to be. livet är väl inte så fint att man ska få åka tåg för mindre pengar än det kostar att köpa en hamburgare.




mitt bästa googlefynd

iallafall på skitlänge. det bästa är namnet på filen: 2376292-caucasian-young-man-dressed-like-nerd-wearing-propeller-cap-with-hands-in-pockets-looking-at-viewer-.jpg



jag gick vilse i kramfors

trodde inte att det var möjligt. kramfors är en så liten stad att det inte ens finns parkeringsautomater, tänkte väl att det inte var någon regnskog direkt och det inte skulle vara särskilt svårt att navigera sig tillbaka till gamlingarnas enkla boning. jag gav mig ut i snöstormen, gick upp för en backe, ned för en backe, sedan var jag lost. tittade åt höger, tittade åt vänster, ingen aning om var jag var. irrade väl omkring i kanske 20 minuter innan jag kände igen mig och sedan skrattade jag åt mig själv ungefär lika länge.


och i fredags tittade jag och pappa på idol. skitknepig helg.


1234



det är alltid lika intressant när man lyssnar på straight to hell och någon börjar sjunga på paper planes..


http://open.spotify.com/track/7mjrA5T6KQ4sb0qSgUu5nJ

http://open.spotify.com/track/3ZlFUr0RBrUYYsmlcFvD0e



ingen sa ju att det måste se snyggt ut

och därför struntar jag i saker som att skaffa en bloggdesign, kamma håret, använda photoshop. sitter istället och stickar, lyssnar på crust, dricker snabbkaffe. ser väl ut ungefär såhär:


RSS 2.0